Trenger du bryllupskake i Kristiansand eller omegn ? Les videre:)
Bryllupsfesten er fylt med kjærlighet, glede og kanskje litt gammeldags sjarm, dette ønsker mange skal gjenspeiles i kaka. Som kakebaker er bryllupskaker en ære å få lage, det er spennende og gøy- man får en slags sniktitt inn i brudeparets historie. Jeg lager alt fra de klassiske hvite kaker til de mer moderne variantene med litt ekstra farge, jeg gjør alt for å oppfylle deres ønsker.
Men det er ikke bare de store og overdådige bryllupskaken jeg syns er morsomme å lage. Noen vil ha en liten kake, med variasjon og alternativer på kakebordet, der tilbyr jeg et utvalg av smågodt som spiller fint sammen med hovedkaka; Pastellfargede makroner, cupcakes, små tærter med ferske bær, og deilige sjokoladetrøfler er blant de populære valgene som ofte blir bestilt sammen med kaka.
Uansett hva slags bakverk dere velger for den store dagen, så lover jeg å levere noe som er bedre enn forventet, for meg er smak like viktig som utseende, så jeg legger flid i arbeide med å blande tradisjonelt håndverk, moderne design en god dose lidenskap og kjærlighet.
Prøvesmake bryllupskaker?
En god bryllupskake er viktig, og mange ønsker å smake før de bestiller. Skal dere ha bryllupsfesten i Kristiansandsområdet tilbyr jeg prøvesmaking av bryllupskake, så kan dere teste før dere bestemmer dere. Dere får da 6 forskjellige små kaker med krem og fyll etter deres ønsker- varianter kan dere se her, men er det andre smaker dere ønsker å prøve, så løser vi det også.
Pakken koster 495,-
Hvordan bestille bryllupskake?
For at dere skal få den beste kake-opplevelsen, så er det viktig å snakke sammen på forhånd- og det er noen punkter jeg trenger svar på, som er følgende:
- hvor mange gjester? Skal det være andre kaker på kakebordet? Da kan man gjerne halvere antall personer til bryllupskaken for folk vil smake på flere kaker og tar dermed mindre stykker. Eks kommer det 100 gjester og dere skal ha et kakebord med flere andre kaker, så kan dere beregne bryllupskaken til 50 personer.
- Hvilken type kake, krem og fyll. Har man flere etasjer kan man ha forskjellige kaker og fyll.
- Skal kaken trekkes i marsipan, fondant, sjokoladeganache eller smørkrem?
N.B I Norge er det nå ikke mulig å få tak i kritthvit marsipan pga at et e-stoff som er blitt forbudt. Så den eneste måten å få kritthvit kake på er fondant. - Hvor mange etasjer?
- Allergier. Viktig å få beskjed om dette selv om kaken ikke inneholder noen av disse allergenene gjesten din har, men det bakes andre kaker som kan inneholde, og da er det viktig at jeg gjør ting i riktig rekkefølge slik at ingen blir dårlige.
- Ønsket design?
Send gjerne inspirasjonsbilder. Har dere et tema, farger som dere ønsker skal gå igjen i kaken, feks fra buketten? - Skal det være kaketopper eller tekst på kaken?
- NB jeg levere ikke kaker, de må hentes etter avtale. Dette fordi man ofte må være to stykk for å bære en stor kake, og så tar det mye tid som jeg gjerne vil bruke på andre kaker som er bestilt.
Ta gjerne kontakt her for en uforpliktet prat.