Hopp til innholdet

Kakefesten starter hos Kaketine

  • av

Når det kommer til fester og sosiale lag i Kristiansand har jeg mye å by på; mine kaker kan lages enkle, men også personlige og overdådige. Jeg har for eksempel sjokoladekaken min som er bestselgeren – den har funnet sin plass på mange festbord på sørlandet, ja til og med i Bergen, både som bursdagskake og bryllupskake. En saftige kake, fyllt med alt fra bringebærmousse til karamell corn flakes. Jeg går langt for å møte dine ønsker.

Hvis du heller vil ha noe lettere, er mine frukt- og bærtærter et bra alternativ. Med en sprø tertebunn, fløyelsmyk vaniljekrem og en blanding av ferske bær og frukt, avslutter man måltidet på en perfekt måte.

Og ja, ostekakene mine må jeg ikke glemme; med en balansert kremaktig konsistens og en fin sødme, blir de servert til diverse anledninge i Kristiansand og omegn. De kommer i forskjellige varianter, fra den klassiske New York-stilen til den fruktige varianten som vi er mer vant med her.

Uansett hva slags happening det er, sørger jeg alltid for at kaka blir laget slik du ønsker. Enten det er en bursdagsfeiring, en kontorfest, eller et jubileum.

Jeg har selvfølgelig mange flere kaker å tilby, som feks gulrotkake, vaniljekake og redvelvet.
Ta kontakt her for en uforpliktet prat så finner vi ut av noe sammen.