Friske og Fruktige Kaker til Sommeren i Kristiansand

Pavlova Og Sitronpai

Jeg har en ekstra sans for de lette og fruktige variantene. Spesielt når våren og sommeren banker på døren. Enten det er bursdagskake eller en sommeravslutning så er en av mine go-to favoritter pavlova – en nydelig kake med sprø og seig marengsbunn, toppet med deilig rabarbraskum, vaniljekrem eller sitronkrem – og et hav av friske bær selvfølgelig. Denne kaka slår alltid an med den perfekte miks av søtt, surt og kremete.

En annen sommerhit er sitronterte; Den består av tertebunn, sitronkrem og fluffy marengs på toppen. Marengstoppene brenner jeg litt så de får litt fargespill. Denne kombinasjonen av syrlig, sprøtt og søtt- er bare en fantastisk opplevelse. Mine sommerkaker er laget med kjærlighet og er perfekte for å spre smaksglede i de solfylte dagene i Kristiansand og omegn.

man ute etter en mer utradisjonell bursdagskake eller festkake, har jeg en eksotisk fruktkake fylt med tropiske godsaker som mango, pasjonsfrukt og kiwi. Denne fargerike kaken har en saftig vaniljebunn med litt kokos, og en livlig topp. den er ikke bare en fest for øynene, men også en smaksopplevelse med en eksplosjon av tropiske smaker i hver bit, det er lite som passer bedre på en varm sommerdag på sørlandet.

Jeg setter nøye sammen smakene, bruker alltid ferske ingredienser, tid og kjærlighet. Uansett hvilken fruktig kake du går for, kan du være trygg på at den vil bringe en frisk og forfriskende touch til enhver anledning.

Ta gjerne kontakt visst du ønsker hjelp og veiledning.

Vi bruker cookies for å drive vår nettbutikk for å selge enda bedre cookies